Bil dvr holderen silikone mini suge-beslag til bil dvr dash kamera mount cup for PAPAGO xiaomi xiaoyi dvr 1pc

w684

Ny vare

kr42.86 kr40.28

HEJ Kære ,

Velkommen til denne butik, håber du vil kunne lide denne dvr indehaver, hvis du har nogen spørgsmål kontakt med mig så hurtigt som muligt.

Silikone suge GPS dvr holderen bil kamera mount mini forruden dashcam sugekop til dvr 1pc

For andre beslag størrelse, kan du finde andre lignende produkter i min butik.

Bemærk: for den type, der ikke er opført i farven mulighed, bare for at efterlade besked til mig, og vælge enhver farve, og efterlade besked til rette indehaver, du har brug for .

et stykke, herunder sugekop og holder

som nedenfor levende billede, der viser, bare indehaveren er forskellige som pr dit valg

Forsendelse:

Når du placerer en ordre, skal du vælge en leveringsmetode og betale for ordren inklusiv forsendelse gebyr.Vi vil sende varer inden for 7 dage, når din betaling er gennemført.Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, som kan påvirke, hvor hurtigt dine produkter er kontrolleret.Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for en yderligere told gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told.

Returnerer:

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at gendanne th omkostninger af en skade eller et tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Garanti & Vedligeholdelse:

Vi tilbyder 1-måned gratis udskiftning.Købere kan anmode om efter en erstatning inden 15 dage fra din modtagelse af varen.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Vi leverer også 12-måneders gratis vedligeholdelse.Køber skal returnere varen i den originale forhold til os og bærer fragtomkostningerne til returneringen.

Hvis nogen del er forpligtet til at blive udskiftet, skal køberen også betale for omkostningerne af de dele, der skal udskiftes.

Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP.

Feedback:

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

  • Materiale Type: plast
  • Mærke: KCSZHXGS
  • Placering: In-Dash

Tags: 4k dashcam, 70mai bil, 70mai xiaomi, beslag dvr, bil dvr indehaver, kamera sugekop metal, presse kop kaffe, ecovacs deebot ozmo 10 slank, bordplade telefon montere, dashcam montere.

Anmeldelser

Vshapova11
2020-10-22
3/5
Connection is weak, dangling ....

Tilbehør