Bil-styling1 Par Nye Sorte Motorcykel Håndtaget Motorcykel Hånd Greb 1"25mm CNC For Sportster XL883 XL1200 48 2004-

w678

Ny vare

kr166.22 kr121.34

1 Par Styret Hånd Greb 1"25mm CNC For Harley Sportster XL883 XL1200 48 2004-2015

Funktioner:

1. 100% Helt nye og Høj Kvalitet!!

2. Lavet af CNC Høj kvalitet Billet Alumin

3. Elastik Hjælper Med At Reducere Ubehag Og Pres På Hænderne

4. Den perfekte fusion af greb, stil og komfort

5. Applikationer med dual kabel-gashåndtaget

6. Riflede greb gummi sikrer fremragende hånd trækkraft til at tage fuld kontrol over din motorcykel

Specifikationer:

Farve: Sort

Størrelse: 14cm x 7cm (Længde x Diameter)

Venstre Størrelse: 13 cm x 5 cm (Længde x Diameter)

Materiale: CNC Høj kvalitet Billet Alumin

Sælges: 1 Sæt ( Højre & Venstre )

Montering: Passer 96-senere VRSC XL XR Dyna Softail (undtagen FLSTSE2/3FLSTNSE og FXSBSE) og 96 -07 på Touring modeller.Og Dette universel pasform til de fleste Andre Motorer Brugerdefinerede

Pakke Inkluderet:

2x Styret Hånd Greb ( Venstre & Højre )

Bemærk:

Bemærk, at 1-3mm fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

Billeder, som viser:

Du måske også lide:

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. 2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling. 3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.Om shipping 1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering. 8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt. 9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak Returnering og Refundering 1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#. 3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.bondemor.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning. 4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.Om feedback, Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

  • Sælges som : 1 Par ( Venstre & Højre )
  • Materiale: CNC Høj kvalitet Billet Alumin
  • farve: black
  • Mærke: VGEBY
  • Motobike Gøre: Yamaha
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Tags: styret sportster, harley riser, 25mm riser, styret riser, sportster, styret harley, klemme cykelstyr motorcykel, 22mm riser, 25mm styr, 1200 sportster.

Tilbehør