Militær helikopter carrier aircraft oplyse byggesten fighter Taktisk Spionage Fly Mursten Legetøj Dreng Gaver

w328

Ny vare

kr440.78 kr242.43

Militær helikopter carrier aircraft oplyse byggesten fighter Taktisk Spionage Fly Mursten Legetøj Dreng Gaver

Package: Ingen originale kasse , Nye i plast posen med brugermanualen.Vi vil pakke det i en boble kolonne. (For at reducere hurtig pris, uden original æske )

Om Forsendelse: 1.Worldwide Shipping (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7. Bemærk venligst, at købere er ansvarlig for alle yderligere gebyrer,kurtage, gebyrer,afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.Disse yderligere gebyrer kan opkræves ved levering.Vi vil ikke refundere forsendelsesomkostninger for afviste leverancer.Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter.Om Returnering og Refundering: 1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og dit ordrenummer. 3. Vi vil refundere din betaling, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.bondemor.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.Om Feedback: Din tilfredsstillelse og positive feedbacks er meget vigtigt for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester .Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester,er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

 • Mærke: OFENG
 • Model-Nummer: 1724
 • Køn: Unisex
 • Stregkode: No
 • Type: BLOKKE
 • Certificering: 3C
 • Materiale: Plast
 • Type Nummer: 2014012203743950
 • Advarsel: Er det ikke for Børn under 3years gamle
 • Aldersgruppe: > 8 år
 • 3C: Type

Tags: fly i blok, lego ven, blok bygge, hangarskib toy, fly lego, baby lastbilen, stor bil-legetøj til baby dreng, boy toy barn, Mursten, hangarskib model.

Tilbehør