Sipeed M1 M1w dock K210 Dev. yrelsen 1st RV64 AI yrelsen for Kant Computing

w26

Ny vare

kr103.00

Sipeed MAIX: AI på kanten

AI er udbredt i dag, fra forbruger til virksomhedens applikationer.Med den eksplosive vækst af tilsluttede enheder, kombineret med et krav om fortrolighed/tavshedspligt, lav latency og båndbredde begrænsninger, AI modeller, der er uddannet i skyen i stigende grad er nødt til at køre på kanten.

MAIX er Sipeed er bygget til formålet modul, der er beregnet til at køre AI på kanten, vi kaldte det AIoT.Det giver høj ydeevne i en lille fysisk og magt-fodaftryk, der muliggør indsættelse af høj nøjagtighed AI på kanten, og den konkurrencedygtige pris, gør det muligt at integrere alle enheder, tingenes internet.Som du kan se, Sipeed MAIX er ganske som Google kant TPU, men det fungere som master controller, ikke en accelerator som kant TPU, så det er mere en lav pris og lavt strømforbrug end AP+kant TPU løsning.MAIX ' s Fordel, og Brug Scenarier:

MAIX er ikke kun hardware, men også give en ende-til-ende, hardware + software-infrastruktur for at lette udbredelsen af kunder' AI-baserede løsninger.

Takket være sin ydeevne, lille fodaftryk, lavt strømforbrug og lave omkostninger, MAIX gør det muligt for den brede implementering af høj kvalitet AI på kanten.

MAIX er ikke bare en hardware-løsning, der kombinerer brugerdefineret hardware, åben software, og state-of-the-art algoritmer til AI levere høj kvalitet, der er nem at implementere AI løsninger til kanten.

MAIX kan anvendes til et stigende antal af industriel brug-sager, såsom intelligent vedligeholdelse, anomalisøgning, machine vision, robotteknologi, stemmegenkendelse, og mange flere.Det kan bruges i produktion, on-premise, sundhedssektoren, detailhandel, intelligente rum, transport, osv.MAIX CPU

I hardware, MAIX har stærke KPU K210 inde, det giver mange glade funktioner:

1st konkurrencedygtige RISC-V-chip, også 1st konkurrencedygtige AI chip, nyligt udgivelse i September. 2018

28nm proces, dual-core-RISC-V 64bit IMAFDC, on-chip enorme 8MB high-speed SRAM (ikke for XMR :D), 400MHz frekvens (i stand til at 800MHz)

KPU (Neurale Netværk Processor) inde, 64 KPU, som er 576bit bredde, støtte foldning kerner, enhver form for aktivering funktion.Det tilbyder 0.25 TOPPE 0,3 W,400MHz, når overclocke til 800MHz, det tilbyder 0.5 TOPPE.Det betyder, at du kan gøre objektet anerkendelse 60fps VGA

APU (Audio Processor) inde, støtte 8mics, op til 192 khz sample rate, hardcore FFT enhed inde, let at gøre en Mikrofon Array (MAIX tilbyder det også)

Fleksibel FPIOA (Field Programmable IO Array), kan du kort 255 funktioner til alle 48 GPIOs på chip

DVP kamera og MCU LCD-interface, kan du tilslutte en DVP kamera, køre din algoritme, og displayet på LCD -

Mange andre acceleratorer og tilbehør: AES Accelerator, SHA256 Accelerator, FFT Accelerator (ikke APU ' en), OTP, UART, U, IIC, SPI, I2S, TIMER, RTC, PWM, osv.

MAIX Modul

Arve den fordel, at K210 lille fodaftryk, Sipeed MAIX-jeg-modul, eller kaldet M1, integrere K210, 3-kanal DC-DC strøm, 8MB/16MB/128MB Flash (M1w modul tilføj wifi-chip esp8285 på det) i Square Inch Modul.Alle brugbare IO bryder ud som 1,27 mm(50mil) pins, og pin-spænding er valgbar fra 3,3 V og 1,8 V.

MAIX ' s development board (M1 dock)

For det første laver Vi en prototype udvikling bestyrelsen for M1, kaldet M!dock eller Dan Dock, det er simple, små, billige, men alle funktioner omfatter.

MAIX Dybe læring

MAIX støtte fast punkt model, at den almene uddannelse ramme tog, i henhold til særlige restriktioner regler, og har model-oversætter til at udarbejde modeller til sin egen model-format.

It-support til små-yolo, mobilenet-v1, og TensorFlow Lite!Mange TensorFlow Lite model kan kompileres og køre på MAIX!Og Vi vil snart frigive model shop, du kan handle med din model på det.

  • Certificering: CE
  • Demo Board Type: ARM
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: Waveshare

Tags: argon neo, dl24, android-box-tv rk3399, mænd computer, maixduino, k210, ai kamera, segger risc v, ISD1820, tavlen.

Anmeldelser

Linelolteanu
2020-12-11
5/5
It took a while to get, but believe it is the fault of the processes of my country

Tilbehør