Premium ANylon Flettet Airbrush luftslangen frem for Spray-Pen Vævet Rør 6 Fod Slange med Standard 1/8" 1/4"

w177

Ny vare

kr105.70 kr42.31

180CM Høj Kvalitet Nylon Flettet Airbrush luftslange Spray Pen Vævet Rør

Master Airbrush Mærke Premium-6 Fod Flettet Nylon Airbrush Slange

Passer til Iwata, Devilbiss og Master Airbrush Mærker, samt mange andre populære mærker

Bred Vifte af Applikationer

Funktion

Produkt navn: Flettet Nylon Airbrush Slange

Materiale: Nylon Slange

Tråd specifikationer: G1 / 8 "& G1 / 4"(Forbindelser: 1/8" BSP Female og 1/4" BSP Female)

Produktet længde: 1,8 m (6 fod)

Produkt vægt: 0.11 Kg

Package List

1x 1,8 m (6 fod) Airbrush Slange

2x Adapter (Forbindelser: 1/8" BSP Female og 1/4" BSP Female)

600cc HVLP Spray Maling Pistol Kit

Om feedback

1.Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner for Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner, hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først,før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

2.Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Betaling

1.Vi accepterer Alipay,Paypal, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2. Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

3. Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.

Retur & Refusion

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.bondemor.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

  • Type: Mini Spray Pistol
  • Model-Nummer: Airbrush Slange
  • Anvendelse: Maling Spray Pistol
  • Cup Volumen: Maling Tilbehør
  • Mærke: FURONGHUA
  • Fodertype: Pres
  • Brug: Hjem DIY
  • Dyse Diameter: 0,5 mm
  • Power Type: Pneumatisk

Tags: team airbrush, airbrush maling, 7 airbrush, vand maling spray pistol, airbrush, airbrush kompressor med, mesh airless sprøjtepistol, ventil til airbrush, modeller airbrush maling, kompressor til nail art.

Tilbehør