Billig Pris Hvide 23.8 Tommer Skærm til Computeren

w127

Ny vare

kr1 103.62

HYSTOU 23.8 tommer skærm til A1 Alt i én-PC

- 23.5 tommer 1920*1080P computer skærm, smuk og mode design display

-

Bemærk: Skærmen er komponenter til HYSTOU Alt i en-computere, Ikke velegnet til en anden computer, Bedes du kontakte os først, når planen at placere ordren.Om Taxs

1. Køber har selv ansvaret for at betale skat, der er involveret, såsom import skat, MOMS, osv.

2. Hvis du har særlige krav, kan du efterlade en besked til os, når du foretager bestillingen.

3. På grund af den skattemæssige problem, køber nægte at modtage varen, køber har brug for at ansvaret for fragt frem og tilbage.Tak for samarbejdet.

Om Betaling

1. Vi foretrækker betaling via SPÆRREDE som er sikkerhed måde for dig.

2. Pls sørg for shipping adresse, postnummer og tlf-nummer, er korrekte, før betaling.

3. Køberne er ansvarlig for alle yderligere brugerdefinerede gebyrer, kurtage, gebyrer, afgifter og skatter i forbindelse med indførsel i dit land.

4. Vi kan også acceptere betaling via Paypal, hvis du tror, at Paypal er bekvemt for dig at bestille.

5. Velkommen til at kontakte os via chat-værktøj, der direkte eller efterlad en besked, hvis du bestiller i løs vægt.

6. Tilbagebetaling vil blive udført af ESCROW på www.bondemor.dk eller via Paypal.

Om Told

1. I almindelighed, de produkter, vi erklærer, er mini-pc eller en TV-boks eller en set-top box, med en værdi på mellem $20 og $100, men vi ønsker blot at hjælpe dig med at reducere den skat, vi er ikke ansvarlige for dine takst, og køber skal være fuldt ud ansvarlig for betaling af de dermed forbundne udgifter, såsom distribution gebyr, opbevaring gebyr, kurtage, skat eller moms, osv.

2.Hvis du har nogen specielle ønsker til pris, bedes du efterlade en besked med os, når du bestiller.

3.Hvis køber nægter at modtage varen på grund af told-spørgsmål, de køber, skal være fuldt ud ansvarlig for den vende tilbage på fragt.

4.Mange tak for dit samarbejde.

Om Levering

1.Vi vil sende det til købers adresse, der er angivet på hurtig.Check venligst dit telefon nummer / adresse / by / postnummer for at sikre, at det passer til din leveringsadresse.

2. Vi kan ikke kontrollere leveringen tid, fordi det er håndteret af en tredjepart tjeneste.Hvis pakken ikke ankommer inden for den forventede tid, bedes du kontakte os, vil vi udvide den leveringsdato, før der er en tvist, og vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at skynde sig op.

3.Normalt, vil vi levere varer gratis til en hurtigere hastighed, som DHL, EMS, FedEx, vores express-toget, osv., afhængigt af forskellige lande og regioner.Men for dem, fjerntliggende områder, vi er nødt til at levere varer gratis med anbefalet post, som vil være langsom til bitexpress, DHL, FedEx, eller du kan også øge den ekstra eksterne omkostninger.Tak for din forståelse.Alle varer bliver pakket for at sikre at de når frem i god stand.

Om Garanti

1.Støtter vi 3 års garanti service, er helt pålidelig, professionel teknisk team.Bundkortet garantiperioden er 3 år, hukommelse, harddisk, tilbehør (bortset fra gaver) ect.garantiperioden er 1 år.

2.I tilfælde af ikke-menneskelige skader og problemer med kvaliteten af Mini PC (bortset fra afbrænding af main board), kan køberen returnere de vigtigste bord eller tilbehør.Inden for 30 dage, vil vi reparere / udskifte Mini-PC eller komponenter (herunder, ram, harddisk, bundkort og andet tilbehør) gratis.Efter 30 dage, vil vi reparere Mini-PC eller Mini-PC-komponenter (herunder, ram, harddisk, bundkort og andet tilbehør) gratis.

(inden for 30 dage, bærer Sælgeren fragt til retur, og send (op til 15 US dollars).Ud over 30 dage, køber og sælger skal i fællesskab at afholde fragt for retur og send igen.Efter et år, køberen skal bære fragt for returnering og genbrug levering separat).

3. Efter et år, hvis du ønsker at købe, hukommelse, harddisk, tilbehør osv., express gebyr, skal afholdes af køberen.

4. Inden for 30 dage, vil vi acceptere tilbagevenden (køberen skal bære alle fragt, hvis det er kvaliteten problemet med selve maskinen, vi skal bære alle fragt).

5. Fra den dato, hvor køber modtager varen.

Feedback

1. Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!

2. Hvis du er tilfreds med dem, så lease 5 stjernede positiv feedback

3. Negativ feedback eller lave DSR ikke løse eventuelle underliggende problemer.Hvis du har et problem, bedes du kontakte os via e-mail, for det første, og give os mulighed for at skabe en rimelig rette op på en rimelig tid.Vi vil forsøge at svare ASAP, og vi er altid villige til at arbejde ting ud.

4. For nogle ukontrollable faktorer, emnet kan være blevet beskadiget under forsendelse.Hvis du modtager en ødelagt vare, bedes du kontakte os først, vi vil undersøge, og udskift den, hvis du har andre spørgsmål, bedes du e-mail til os.vi vil svare within24 timer eller mindre.

 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Skærm Størrelse: 24"
 • Mærke: HYSTOU
 • Opløsning: 1920 x 1080
 • Produkter Status: anvendes
 • Anvendelse: Desktop
 • Model-Nummer: A1
 • Skærmformat: 16
 • Den Horisontale Betragtningsvinkel: 178°
 • Panel Type: IPS
 • Dato For Lanceringen: 2017
 • Skærm Type: LCD -
 • Indbygget Højttaler: Ja
 • Interface Type: VGA

Tags: i7 mini pc, 27 tommer skærm, gas skærmen 32, mænd computer, comput skærm, lcd-skærm-pladsen, store ips-skærm, asus lcd-skærme, overvåge pc, skærm.

Anmeldelser

Bakimm Kara1986 W
2021-01-18
5/5
Works great and quickly. Thanks for gifts , awesome seller.
Fake1290
2020-12-23
5/5
Продавец отличный. Рекомендую. После оплаты товара помог рекомендациями и предложил на выбор подарки.

Tilbehør