Vinteren Children ' s Ski Handsker Fortykket Og Fløjl Varm Og Vindtæt Vandtæt Udendørs Vante skridsikre Handsker

w1245

Ny vare

kr28.39 kr17.04

Vinteren Children ' s Ski Handsker Fortykket Og Fløjl Varm Og Vindtæt Vandtæt Udendørs Vante skridsikre Handsker

Bullet Punkter: 1、Varm og Vandtæt: De vanter er isoleret med for varmen i kolde temperaturer.De vanter er fuldt vandtæt og vil holde kids hænder tørre i våde, snedækkede og isglatte veje.De vanter har også en justerbar trække ledningen med en lås, der kan indstilles og spændes for en sikker pasform til at forhindre sne i at komme ind.

2、Velegnet til Vinter Aktiviteter: Dine børn vil elske at lege i sneen iført disse nye geometrisk designet vanter.De vanter er en grippy håndfladen og gribere på fingeren område og tommelfingrene, og er derfor velegnet til udendørs vinteraktiviteter såsom kælkning, skiløb, skøjteløb og meget mere.Disse er gode for første gang, vante brugere og aktive små børn, der elsker at løbe rundt udenfor!

3、Nem at Sætte På og Ophold På: De vanter er konstrueret med elastik i håndleddet område, som udvider og giver mulighed for en nem-om passer.Krog og løkke lukning giver mulighed for en stram, sikker pasform til at holde vanter fra at falde ud af små børn hænder.Der er også en spidsrod manchet med en justerbar trække ledningen og en lås, som kan bæres over eller under en jakke og frakke ærme.

4、Produkt Størrelse: Længde (L) er målt fra elasticitet af håndleddet på den hånd i handske til slutningen af finger; width (W) er målt på det bredeste sted af handsken område, produktet længde er cirka 20 cm, og palm bredde er ca 9 cm.Ved måling af dit barns hånd, kan du efterlade 1 cm ekstra plads til aktiviteter.

5、Høj Kvalitet: Vi forstår vigtigheden af at have kvalitet og sikker vinter beklædning.Vi er dybt forpligtet til at forsyne dig med produkter af høj kvalitet, så dine små vil holde dig varm, og sikkert og samtidig have det sjovt at spille i sneen.

Funktioner:

Vandtæt og vindtæt, bløde at holde varmen, velegnet til udendørs aktiviteter.

Specifikation:

Materiale: overflade vandtæt stof, indre lag plys

Fyld: vakuum varm bomuld

Farve: navy blå, rose rød, grå

Størrelse: længde ca 26cm/10.24 i, palm bredde 10 cm/3.94 i

Gælder alder: ca 6-12 år

Emballage: opp

Packing Liste:

1 Par Vanter

Bemærk:

1. På grund af manuel måling, tillad 1-3cm tolerance,

2. På grund af den opløsning, lysstyrke, kontrast, osv.af computerens skærm, den faktiske farve kan være en anelse anderledes end på billedet, håber du forstår.

3. Efter afmontering af produktet, holde den emballage, posen væk fra børn.

Betaling:

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter betaling af ordren, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Forsendelse:

1. Varen vil blive sendt med Registreret Luftpost fra Kina eller Kurer eller Privat Linje.Vi kan levere den tracking nummer.

Vare mindre end 2 KG er gratis forsendelse ved China Air Mail i standard.Hvis du har brug for det hurtigst muligt, vælg venligst et andet Hurtig levering.

2. Vi sender ordrer ud indenfor 1-3 hverdage efter betalingen.Ethvert produkt, som vil blive testet i 100% før levering.

3. Vi kun sende ordrer, som bekræftes adresser.Sørg venligst for, at din adresse er korrekt, og op til dato.

4. Vær opmærksom på, at leveringstiden kan være længere, hvis de elementer, der kontrolleres af toldmyndighederne.

5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig, Asap.Vores mål er kundernes tilfredshed!

Feedback:

 • Model-Nummer: handsker
 • Pakke: Enkelt Opp taske
 • Filler: vakuum isolering bomuld
 • Element Type: Handsker & Vanter
 • Produktets farve: Navy, rose rød, grå
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Mønster Type: stribet
 • Sammensætning: overfladen vandtæt stof, indre lag plys
 • Gælder alder: Om 6-12 år
 • Køn: Unisex
 • Navn På Afdeling: baby
 • Materiale: For børn overflade vandtæt stof, indre plys
 • Handsker Størrelse: 26 x 10 cm
 • Drop Shipping/ Engros: Støtte
 • produkt størrelse: længde ca 26cm, palm bredde ca 10cm

Tags: skate ski, mini baby luffer, fugl udendørs, koreanere mitaine, velvet stretch, grøn sport, Anti Slip, ski handske børn, chainho bomuldsstof, børn på ski.

Tilbehør