30stk/flaske Snake-Venom Kapsel Face Serum Fugtgivende Essensen Hyaluronsyre Kridtning Opstrammende Essensen Anti-rynke Facecare

w1115

Ny vare

kr34.83 kr19.13

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[52953]

Funktion:

Bemærk venligst: andet tilbehør er ikke inkluderet.

100% ny kvalitet

Specifikation: 30 kapsler

Tilstand: Flydende

Produkt ingredienser:

Snake-venom peptid (medium dipeptid diaminobutyryl benzyl nikotinsyre diZ salt), nicotinamid, natriumhyaluronat

produkt-vejledning:

Reparation af huden, hjælpe med at fortynde og forbedre fine linjer, effektivt lås vand og fugter, forfine porerne, og nærer huden fint, så huden bliver glattere og mere skinnende.

Efter rengøring og anvende en passende mængde af produktet fordeles jævnt på ansigt og massage det forsigtigt, indtil huden er helt absorberet.

Holdbarhed: 3 år

Bemærkninger:

1. Manuel måling tolerance er 2-5g.Du behøver ikke tænke på din erstatning.

2. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve af projektet.mange tak!

3. SKU farve er produktets farve

Pakke Inkluderet:

1 *Snake-Venom Kapsel Essens

[xlmodel]-[photo]-[0000]

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[52952]

[xlmodel]-[brugerdefineret]-[52952]

Kunden Meddelelse :

1)Hvis du har nogen spørgsmål om shipping tid & defekt kvalitet og elementer, der ikke har modtaget, pls gøre kontakte os først, før du forlader en negativ feedback, vi kan give, at du er tilfreds med svaret og beslutning.

2)Vi lover at give den bedste service til vores værdifulde kunder.Vi sælger kvalitets produkter med den bedste pris og premium service.Alle spørgsmål vil blive besvaret inden for 24 timer(undtagen lørdag og søndag).Hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os.

Betalinger:

1) Før du køber, skal Du sørge for din leveringsadresse er korrekt.Eller ikke, bedes du rette det, før betaling.

2) Bedes venligst forlade betaling bemærk når du foretager betalingen, hvis du har nogen specielle ønsker (farver/størrelse).

3) Betaling, er meget sikker og nem.Aantaget betale on-line.Betaling er i besiddelse af www.bondemor.dk og først frigivet, når du har bekræftet levering.

Forsendelse & Aflevering Sigt:

1) du bedes Venligst bekræfte levering efter modtagelsen af varen.

2) .Vi vil arrangere levering inden for 1-7 dage efter betaling er modtaget.Det tager normalt 3-7WORKING dage til forsendelse ankomst.Hvis du ønsker at sende det ved DHL,UPS eller andre, bedes du kontakte os efter auktionen og før betaling.Vi vil sende dig en faktura med gebyrer.

3) Genstande, der sendes via økonomi porto(sender vi din pakke med gratis tracking nummer), nå de fleste af de lande inden for 10 til 30 arbejdsdage.

4) Leveringstid afhænger af destination og andre faktorer, kan det tage op til 30 arbejdsdage.Hvis du ikke kan få det, efter 38 dage.Kontakt os venligst for opløsning.

5) Shipping kan påvirkes af ferie, events og andre usikkerheder.Vi kan ikke garantere ankomsttidspunkt.

6)køberne er ansvarlig for eventuelle skatter eller afgifter, der opkræves af deres land.Disse afgifter er købers ansvar.

7) Hvis du ikke kan lide den tilsyneladende lange leveringstid, bedes du må ikke byde.Vi ønsker ikke at få en negativ eller en neutral eller en lav DSR score kun på grund af den shipping tid.

8) Du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Returret:

Hvis du ikke er tilfreds med vores produkter, når du modtager,bedes du returnere det inden for 7 dage ,og husk at holde det i god stand(men vi gør ikke anerkender ansvar menneskelige ødelæggelse ),men du bør tage den tilbage shipping gebyr dig selv,tak så meget!

Når vi har modtaget varerne,og for at overholde de varer, der er godt,vil Vi tilbyde dig Fuld Refundering !

Kontakt mig venligst på forhånd, inden du returnere varen.

Feedback:

Venligst forlade positiv feedback og 5 Stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har problemer efter modtog pakken,pls føle sig frit til at kontakte os i stedet for at åbne den tvist eller forlader en negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemer og yde dig den bedste kunde service

  • Certifikat Nr.: 2020073066537
  • Land/Område for Fremstilling: Kina
  • Model-Nummer: HJH0981
  • Mærke: BREYLEE
  • Ingrediens: Snake-venom peptid (medium dipeptid diaminobutyryl benzyl nikotinsyre
  • Køn: Kvinde
  • Formulering: Flydende
  • Funktion: Anti-Aging

Tags: guld tand, creme snake, saltvand nikotin væske, flydende nikotin vaporizers, creme venom, olie slange, nikotin flydende metal, nicotin flydende, jute flydende nikotin, flydende nikotin blå.

Tilbehør