Hot Salg Engros Masser 12pcs Mix Multi-stil Naturlige Sten Charms Finde Vedhæng Vælge Størrelse (w02538) Aa

w1078

Ny vare

kr47.76 kr30.59

Materiale:

Naturlige Ston Vedhæng

Størrelse:

konvertering : 1 tomme = 25,4 mm eller 1mm = 0.0393 tommer

Farve:

Bland Multi-stil

Antal:

Du vil få 12Pcs af dette element på listen pris

Del Nr.

Forsendelse & Aflevering

Forsendelse Metode leveringsdato forsendelsesgebyr Kina Luftpost 8-20 Dage til hele Verden, Gratis!!DHL 5-8 hverdage, vi opkræve porto baseres på de faktiske forsendelses omkostninger.Hvis du køber mere, vil vi forsøge vores bedste for at dække en del af din forsendelse gebyr.EMS 5-10 hverdage Fragt Opgradering af Service" , oplysninger som følger:

når de samlede varen koster nå 200US$, tilbyder vi GRATIS service, Hurtig forsendelse, 3-7 arbejdsdage for levering

Returret

Vi garanterer 100% tilfredshed .Hvis du føler dig ikke tilfreds med de varer, du har modtaget fra os, og varen er forskellig fra beskrivelsen.Så lad mig det vide.fuld tilbagebetaling, ombytning eller erstatning er tilbudt.Bare hvis i har brug for, bedes du returnere varen til os inden for 3 dage efter du modtager det.

Bemærk venligst: vi vil ikke vende tilbage shipping cost eller ikke tage forsendelsesomkostninger tilbage til mig, medmindre det er vores skyld.Håber du kan forstå dette.

Feedback & Kontakt Os, Hvis du er tilfreds med mine varer og service, bedes du gøre mig en tjeneste at forlade positive tilbagemeldinger.Din gode feedback er meget værdsat.Hvis du føler, at du ikke kommer til at efterlade mig positiv feedback, er du altid velkommen til confortable til at lade mig vide først.Jeg vil give dig en god løsning.

Jeg er glad for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, så tøv ikke med at kontakte mig.Jeg vil forsøge mit bedste for at svare dig ikke senere end 24 timer, forventer, at vi ud i weekenden.

  • Model-Nummer: W02521-2538
  • Bøde eller Mode: Mode
  • Metaller Type: Kobber
  • oprindelsessted: Zhejiang, Kina (Hovedlandet)
  • Materiale: Sten
  • Charms Type: natursten vedhæng
  • Stil: Trendy
  • Element Type: Charms

Tags: Masse, kvarts titanium, salg, wicca hekseri, natura rosa kvarts vedhæng, legetøj ædelsten, basalt sten, sort neckl, skyer charme, sølv.

Anmeldelser

O D D En
2021-01-07
2/5
Colors do not correspond
Linux180
2020-10-13
5/5
Very fast delivery. Photo matches. The whole thing.
Qwertv13
2020-12-17
1/5
Seller sent one damage and not as described in the box stated. Some different as described.

Tilbehør