Gratis forsendelse Hangkai 2-takts 3.5 hpoutboard motorer/ bådmotorer/ passiv plade

w1037

Ny vare

kr81.55 kr75.84

Gratis forsendelse Hangkai 2-takts 3.5 hpoutboard motorer/ bådmotorer/ passiv plade

1. Brasilien Kunder, Bedes du forlade dit cvr nummer (CPR/GST/RFC/CFT/CPF).

2.Rusland Kunder, kan Du tilbyder præcis fulde navn ( dit fornavn , efternavn ,bedre med din fars efternavn) på modtageren og den fulde adresse info, som de nye regler i dit land , pakken ville ikke levering med succes, uden at disse infos.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Du har 5 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 5 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.bondemor.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på www.bondemor.dk!

1.Vi vil forlade POSITIVE TILBAGEMELDINGER efter modtagelse af betaling.Kontakt os, hvis du ikke er tilfreds med varen, efter at modtage det.

2. Alle e-mails vil blive besvaret indenfor 1 forretnings dag.Hvis du ikke modtager vores svar, bedes du venligst igen sendt din e-mail og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.

3. Hvis du er tilfreds med vores produkter og service,bedes du give os 5 stjerne kommentar.Takket være en masse!

1.Vi er ikke ansvarlige for eventuelle told eller import skat. ·

2.Vi vil sende dig pakken i henhold til, hvad den forsendelsesmetode du vælger ,men hvis der er en stor forskel på leveringstiden og afgift på grund af den Express company (DHL ,FEDEX ,TNT ,UPS) ,vil vi informere dig om at vælge andre effektive Hurtig 1 dag i forvejen .Du skal svare os inden for 1 arbejdsdage ,ellers vil vi tage beslutning af os selv for dig !

3.Om den forventede leveringstid er kun til din reference ,kan det forsinke nogle gange på grund af ferie eller særlige betingelser, som brugerdefineret streng kontrol .

4. For at sikre, at du modtager produkterne med lave Fortoldning Afgift, kan vi erklære faktura med en lavere værdi ,skal du informere os på forhånd ,eller vi vil erklære fakturaen med den reelle pris, du har betalt .

5.For russisk Kunde, vi har hurtig levering måde kun 5 dage, vil blive ankom til dit land, men skal du tage varerne af dig selv på vores kontor.På denne måde passer til grossisten.Hvis nogen interessante, bedes du sende e-mail til os.Tak skal du have.

6. Seriøs Køber Kun!Vær sted byd kun hvis du er enig i alle de vilkår.

  • Motor: 2 Stroke
  • tilstand: Ny
  • Mærke: HANGKAI
  • Motor Kapacitet: 1, 2L
  • Cylindre: 1
  • Fuel Type: Gasoline
  • Engine Position: Outboard

Tags: båd, motor støtte, bas, bryg te, 7 1 2 propel, 49cc cykel motor, plade højttaler, bn96 højttaler, båd kajak, grøn presenning, 70mm højttaler.

Anmeldelser

Reped126
2020-10-02
5/5
All is well, only the parcel went long

Tilbehør