Vegansk ostesovs

En vegansk ostesovs, som jeg kan spise med ske! 🙂 Den smager virkelig godt, og gærflagerne gør, at den får denne her “ostede” umami smag, som ikke kan undværes 🙂 Brug den på pizza, i pitabrød, på lasagne, på pastaretter osv… Kan holde ca. 6-7 dage i køleskabet.

Vegansk ostesovs

Ostesovsen hældt på i sin rå form…både rå og bagt er den fantastisk!

Vegansk ostesovs

3 dl cashewnødder (saltede eller usaltede)
3 dl vand
1 dl gærflager
2 spsk citronsaft
1,5 tsk muskatnød
1-2 tsk himmalayasalt
1 tsk peber
Smag til med salt

Hæld alle ingredienser pånær halvdelen af vandet i en blender. Blend og spæd til med resten af vandet. Bruges til din foretrukne ret. Resten opbevares i køleskabet, hvor det tykner en del. Kan sagtens røres op med vand, eller bruges som det er.

Vegansk ostesovs

Her er ostesovsen bagt

Du er velkommen til at følge min blog på Facebook her, hvor du også kan tilmelde notifikationer, så du får besked om nye indlæg 🙂

Vegansk ostesovs

Bagt med ostesovsen…og så lige lidt rå ostesovs ovenpå bagefter

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *