Veganske madpakker

Kan veganske madpakker være lækre?? Jeg forsøger at gøre dem spændende, og de bliver da for det meste også spist 🙂 Og er der noget tilbage (som jeg egentlig foretrækker, så jeg ved de har haft nok med), bliver det gerne spist i bilen på vej hjem, eller i stuen derhjemme 🙂 Der er heldigvis sjældent brok over madpakkerne, og jeg kan hurtigt se, hvad der er et hit og hvad der er skidt, for sidsnævnte ligger typisk tilbage i madpakken, når de kommer hjem fra skole 🙂

En af mine to piger (pt. 6 og 8 år) er noget kræsen. Men begge kan lide marinerede hvidløg, kapers, oliven og den slags. Og det tror jeg hænger sammen med, at de har været vænnet til smagen fra da de var små. Og fordi deres mor spiser det, og de gerne har ville smage. Men ellers er begge “opdraget” på samme måde og har smagt meget forskelligt. På trods af kræsenhed hos den ene. Hun vokser sig nok fra det en dag -man har vel lov at håbe 🙂

Jeg har fået flere spørgsmål om gennem tiden, hvad man kan bruge som pålæg, hvordan man gør den mere spændende osv…
Her kommer lige nogle bud på pålæg til veganske madpakker:

Gulerodspostej
Basilikum Spread
Peanutbutter
Kartoffelskiver
Hjemmelavet choko spread
Figenpålæg
Kartofler
Urtepostej (Tartex har mange, og vores favorit er den med hvidløg og urter)
-og så er der efterhånden kommet et hav af spreads. Aldi har en masse, som også er økologiske

 

Derudover sørger jeg for, at der altid er lidt grønt, lidt mættende fuldkornspasta, så de ikke kører sur i rugbrødet, og lidt af “det lækre”, som pigerne siger 🙂 Alpros soyayoghurt har de med på billederne nedenunder.

Veganske madpakker

Burgerboller vækker altid glæde

Veganske madpakker

Rugbrød, oliven, hvidløg, Alpro yoghurt og grønt

Veganske madpakker

Altid godt med lidt fuldkornspasta

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *