Sund fastfood -pasta ret med “parmesan”

Jeg orkede simpelthen ikke at lave aftensmad her til aften og ønskede mig noget sund fastfood. Så er gode råd dyre, hvis ikke det skal ende med rugbrød (som jo ellers er fint, men måske lidt kedeligt for børnene, som har haft det med i madpakken tidligere).  Når det skal være en nem løsning, som dog stadig er nærende og lækker, gælder det om at have de gode sager på lager. I dag brugte jeg sammenlagt ca. 10 min på at sætte vand over, skære og dække bord. Resten var kogetid, og der er det jo perfekt lige at møre madpakker til dagen efter -selv om den stop på et spil UNO i dag 🙂

Her får du opskriften på en gang sund fastfood

Vegansk parmesan, opskrift:
(alternativ til alm. parmesan)

1 dl mandler eller cashewnødder
1/2 dl gærflager (købes i helsekosten)
1/2 tsk salt

Det hele blendes og bruges som drys på maden. Holder (mindst) et par uger -skal ikke på køl.

Her er, hvad jeg fandt frem (prøv også denne hjemmelavede tomatsovs, som kan fryses ned -og husk at tø den op 😀 ):

image

Fuldkornspasta, bønnepasta, pastasovs, “parmesan”, peberfrugt og agurk.

image

I med et nip himmalayasalt. Og hvorfor ikke bare alm. salt? Når man som jeg, hele livet har elsket salt, og kan sidde i smug og nippe lidt af det, så er det ekstra vigtig, at det ikke “bare” er salt, men at der også er godt fyldt op med andre mineraler. Og det er der i himmalayasalt -som kommer hele familien til gavn 🙂

Så fin lyserød farve 🙂

image

Imens pastaen kogte, tog pigerne og jeg os lige et spil Uno, og så var maden klar kort efter. Dejlig nemt 🙂 Bagefter var det bare lige hurtigt at skylle pastaen i et dørslag, tilbage i gryden og så hælde tomatsovsen i, mens pastaen stadig var varm, og så var der serveret, og vupti, så er der sund fastfood -pasta ret med parmesan 🙂

Sund fastfood

Sådan kan sund fastfood se ud 🙂

You may also like...

4 Responses

  1. Stina siger:

    Ih flere fast food opskrifter, ja tak!!

  2. Christina Risdorf siger:

    Uha – den skal prøves.

    Den pose bønner du har stående, er det den du har brugt til bønnepastaen? Og skal det bare i sammen med tomatsovsen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *